VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Maono DGM20 white Mikrofon

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
DOSTAVA ZA SAMO 2 €

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
6 RATA
7.5
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Maono DGM20 mikrofon (white) ENC tehnologija redukcije buke, 3 RGB režima svjetlosnih efekata, Opremljen priključkom za slušalice za praćenje nulte latencije, Easy Plug-and-play

 

 

 

 

Maono DGM20, ne samo da impresionira svojom plug-and-play jednostavnošću i kompatibilnošću sa različitim platformama, već nudi i naprednu kontrolu nad kvalitetom zvuka sa svojom preciznom kontrolnom pločom. Vizuelni naglasak su opcije osvetljenja koje dodaju jedinstveni dodir bilo kojoj sesiji. Zajedno sa antivibracionom korpom i pop filterom, pruža kristalno čist zvuk bez neželjenih vibracija i buke.

 

 

Maono DGM20 white

 

 

Plug&Play - kompatibilnost i jednostavnost korištenja

Maono DGM20 mikrofon je sinonim za praktičnost upotrebe. Dizajniran sa korisnicima različitih sistema na umu, radi besprekorno sa Windows, macOS i PS4/PS5 konzolama. Zahvaljujući funkciji plug and play, korisnici mogu početi koristiti mikrofon odmah nakon povezivanja, bez potrebe za instaliranjem dodatnih upravljačkih programa ili softvera. Ovo je ključna funkcija koja omogućava korisnicima da se fokusiraju na igranje ili emitovanje, a ne na tehničke aspekte podešavanja.

 

Kontrola audio nivoa

Sa potpunom audio kontrolom na umu, Maono DGM20 je opremljen intuitivnim dugmetom u osnovi, omogućavajući brzo i precizno podešavanje nivoa prikupljanja zvuka. Ova funkcija omogućava korisnicima da dinamički upravljaju volumenom u realnom vremenu, što je neprocenjivo tokom sesija uživo gde se akustični uslovi mogu brzo menjati. Podešavanje postavki bez potrebe da skrećete pažnju sa ekrana je pogodnost koju će svaki igrač ceniti.

 

Dodirna ploča

Modernost mikrofona Maono DGM20 može se videti i na touch panelu koji se nalazi na vrhu jedinice. Omogućava vam da lako upravljate osvetljenjem, isključite mikrofon i eliminišete ambijentalnu buku, kao što je ona koju generiše tastatura. Pored toga, LED koji menja boje u zavisnosti od statusa uređaja pruža trenutnu vizuelnu povratnu informaciju, što je posebno korisno u sobi zamračenog gejmera.

 

 

Maono DGM20 white

 

 



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Više detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Specifikacije

Brend

Viziju

Model

DGM20

Boja

Bijeli

Snimanje

Kardioid

Kompatibilnosti

Windows, macOS, PS5/4

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Jadranka Bogavac

    " Jedini u Cnoj Gori koji zaista ispostuju dogovoreno.Kupovali smo u par navrata, uredjaji rade po par godina vec bez ikakvog kvara, bez greske.Sve preporuke, najbolji su. "

    Jadranka Bogavac
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vuk Marko Kapisoda

    " Ljubazni, predusretljivi i sto je najbitnije pruzaju vrlo kvalitetno i realno savetovanje. Kompjuter je dosao sa vec postavljenim softverima prema mojim potrebama. Njihov izbor softvera je bio kao moj... "

    Vuk Marko Kapisoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Stefan Čelan

    " Profesionalnost, ljubaznost, jako povoljne cijene i brza dostava :) "

    Stefan Čelan
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE