VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

DJI Mavic 3 Pro (DJ RC) Dron

0 ocjena - Napišite recenziju
AKCIJA
Maloprodajna cijena (MP): 2895.6 2536 €
Popust za jednokratno plaćanje: -15%
Cijena za jednokratno plaćanje
2453.9 2149.00 €
online NARUČIVANJE
   Dodaj u korpu    Kupi odmah
Poručite telefonom
  • Pozovite broj
  • 19933
  • Pročitajte šifru
  • 120492
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
68.05
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU DOSTAVE
Redovna dostava
BESPLATNA
Rok za poručivanje:
Bilo kada
Prosječno vrijeme dostave:
1-3 radna dana
Gradovi:
Svi gradovi
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
Express dostava
3
Rok za poručivanje:
Do 13h
Prosječno vrijeme dostave:
1-2 sata
Gradovi:
Podgorica
Način plaćanja:
Gotovinom ili karticom pri preuzimanju ili karticom online
Lično preuzimanje
Lokacije naših poslovnica možete pogledati klikom ovdje
Poslovnica Podgorica:
Rok za poručivanje: do 19h
Preuzmite nakon 20 minuta
Poslovnica Nikšić:
Rok za poručivanje: do 12h
Preuzmite od 18h do 20h
DOSTAVA ISTOG DANA
5
Rok za poručivanje:
Do 12h
Prosječno vrijeme dostave:
Istog dana
Gradovi:
Nikšić, Danilovgrad, Cetinje, Tivat, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj, HN
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
KAKO KUPITI NA RATE ?
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU PLAĆANJA
MULTICOM FINANSIRANJE
BEZ UČEŠĆA | BEZ KAMATE | BEZ ODLASKA U BANKU
6 RATA
358.17
12 RATA
188.04
24 RATE
98.05
36 RATA
68.05

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni i penzioneri. Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi ili u Fondu PIO ako je penzioner. Sa ovjerenom dokumentacijom opremu preuzimate odmah ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

Addiko instant kredit
BEZ UČEŠĆA | DO 60 MJESEČNIH RATA
24 RATE
100.29
Ukupno:
2406.96 €
36 RATA
69.25
Ukupno:
2493 €
48 RATA
53.72
Ukupno:
2578.56 €
60 RATA
44.77
Ukupno:
2686.2 €

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni . Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi. Ovjerena dokumentacija se predaje u bilo koju Addiko ekspozituru gdje se potpisuje ugovor a nakon toga opremu preuzimate u našim poslovnicama ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

SINDIKATI FIRMI
3 RATE
752.15
6 RATA
390.4
12 RATA
211.32

Uslovi: Zaposleni u firmama sa kojima imamo ugovor za kupovinu na rate. Spisak firmi možete pogledati klikom na ovaj link

Procedura: Iz računovodstva firme uzimate potvrdu za kupovinu na rate a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje plate donosite u našu poslovnicu, potpisujete račun i preuzimate robu

PENZIONERI PUTEM FONDA PIO
3 RATE
752.15
6 RATA
390.4
12 RATA
211.32

Uslovi: Penzioneri do 70 godina starosti iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada i Cetinja

Procedura: Iz naše poslovnice uzimate izjavu koju ovjeravate u fondu PIO a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje penzije vraćate u našu poslovnicu, potpisujete račun i ugovor o prodaji i preuzimate robu

PLATNE KARTICE
NLB Banka
NLB Kartice
6 RATA
358.17
12 RATA
188.04
24 RATE
98.05
CKB Shop&Go Back to school akcija - povoljnije od gotovine
AKCIJSKA cijena
1902 €
6 RATA
316.98
12 RATA
158.49
24 RATE
79.24
CKB banka
LaRata
24 rate
100.73
Hipotekarna banka
Premium
6 RATA
375.36
12 RATA
197.89
24 RATE
100.64

Napomena: Podržavamo plaćanje na rate i karticama ostalih banaka. Kontaktirajte nas putem chat opcije za više detalja

Uslovi: Svi kupci koji posjeduju neku od navedenih kartica

Procedura: Vršimo naplatu u našoj poslovnici i odmah preuzimate robu a mjesečne rate se odbijaju od sledećih plata u skladu sa ugovorom koji imate sa bankom

Opis

DJI Mavic 3 Pro + DJ RC,4 / 3 CMOS Hasselblad Camera,Dual Tele Cameras,5.1K Video,43 min flight time (CP.MA.00000656.01)

 

 

 

DJI Mavic 3 Pro serija ima performanse snimanja sledećeg nivoa. Mavic 3 Pro sistem trostrukih kamera uvodi novu eru dronova sa kamerama sa tri senzora i sočiva sa različitim fokusnim daljinama. Opremljen Hasselblad kamerom i dvostrukim tele kamerama, Mavic 3 Pro je dron s trostrukom kamerom koji otključava nove perspektive snimanja, omogućavajući vam da dodatno prihvatite kreativnu slobodu, snimite fascinantan krajolik, istražujete fotografske priče i stvarate kinematografska remek-djela. DJI Mavic 3 Pro (DJI RC) set drona uključuje DJI RC i standardnu ​​dodatnu opremu, što ga čini spremnim za let.

 

 

 

Sistem za obradu slike - Vrhunska slika bez premca sa tri kamere

Jedna dron kamera, tri sočiva i beskrajna mašta. Mavic 3 Pro, sa višestrukim žižnim daljinama sistema trostrukih kamera, može postići još bogatiji jezik kamere i u potpunosti izraziti kreativnost uz superiorne mogućnosti za više scenarija. Možete dodirnuti ekran za prebacivanje između različitih žižnih daljina i lako uključiti različite stilove kompozicije za različite scenarije. Pretvorite svoju inspiraciju u domišljatost uz poboljšanu efikasnost snimanja iz zraka s tri kamere.

 

Hasselblad kamera, veliki detalji

Naslijedivši 4/3 CMOS Hasselblad kameru iz serije Mavic 3, Mavic 3 Pro je sljedeći korak u profesionalnom stvaranju. Hasselblad kamera podržava 12-bitnu RAW fotografiju sa prirodnim dinamičkim opsegom do 12,8 koraka, prikazujući nezaboravne detalje slike. Zato što Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) precizno reprodukuje boje koje percipira ljudsko oko, dobijajući impresivne snimke bez potrebe za teškom postprodukcijom ili složenim unapred postavljenim bojama.

 

Novi 10-bitni D-Log M način rada u boji podržava snimanje do jedne milijarde boja. Čak i u scenarijima s visokim kontrastom, kao što su izlasci i zalasci sunca, pruža prirodne gradacije boja s delikatnim detaljima za vizualno iskustvo punog spektra. Dodatno, način rada D-Log M smanjuje poteškoće gradiranja boja, omogućujući vam da u potpunosti uživate u učinkovitoj postprodukciji bez gubitka kvalitete ili jasnoće slike.

 

Srednja telekamera od 70 mm, mogućnosti dinamičkog kadriranja

Srednja telefoto kamera odgovara raznim subjektima i scenama. Komprimuje dubinu polja i fokus kako bi istaknuo subjekt i stvorio robustan vizualni centar gravitacije, dajući pokretu fotoaparata jedinstven osjećaj prostora. Samo se fokusirajte na inspiraciju i pustite da Mavic 3 Pro izvede koncert svjetla i sjene pred vašim očima.

 

Telekamera od 166 mm, radi sa zumom

Nadograđena telekamera ima veću rezoluciju i širi otvor blende f/3.4. Podržava snimanje 4K/60fps videa sa 7x optičkim zumom i 12MP fotografija. Hibridni zum doseže do 28x. Povećajte prikaz i uronite u bogate detalje slike.

 

4K/60fps, telefoto kreativnost oslobođena

Nema potrebe da rizikujete leteći blizu. Možete bez napora da posmatrate životinje iz daljine, a da ih ne uznemiravate, ili bezbedno izviđate planine i zgrade prekrivene snegom, efikasno i bezbrižno snimajući visokokvalitetne fotografije iz vazduha.

 

DJI Mavic 3 Pro (DJ RC)

 

Letite duže, osjećajte više - Vodeći učinak u industriji

Produženo vrijeme leta - Mavic 3 Pro pruža do 43 minuta leta, dajući vam više samopouzdanja da letite dalje i trošite manje vremena brinući se o nivou baterije. Završite svaki korak, od planiranja rute leta do komponovanja kadra, sve u jednom letu.

 

DJI Mavic 3 Pro (DJ RC)

 

Omnidirekciona detekcija prepreka i APAS 5.0

Mavic 3 Pro osigurava da letite bezbedno i da stvarate bezbrižno. Osam širokougaonih senzora za vid besprijekorno rade s motorom za kompjuterski vid visokih performansi kako bi precizno osjetili prepreke u svim smjerovima i planirali sigurnu rutu leta kako biste ih izbjegli.

 

DJI Mavic 3 Pro (DJ RC)

 

Glavni video prenos

DJI O3+ ima udaljenost prijenosa do 15 km sa stabilnim signalima, predstavljajući koherentniji pogled kamere. Može prenijeti 1080p/60fps HD live feed pri visokoj brzini kadrova, što čini Mavic 3 Pro osjetljivijim na vašu kontrolu i daje vam živopisniji video feed na vašem monitoru.

 

DJI Mavic 3 Pro (DJ RC)

 

Putna tačka leta

Funkcija Waypoint Flight poboljšava automatsko iskustvo leta. Mavic 3 Pro automatski planira rutu leta na osnovu korisničkih unaprijed postavljenih putnih tačaka i može precizno ponoviti rute.

 

DJI Mavic 3 Pro (DJ RC)

 

Tempomat

Postavite Mavic 3 Pro da leti u bilo kojem smjeru bez stalnog pritiskanja kontrolnih palica. Ovo olakšava letenje na velike udaljenosti i pomaže u smanjenju podrhtavanja tokom ručne kontrole radi lakšeg kretanja kamere.

 

Napredno RTH

Uvijek završite visoko uz Advanced Return Home (RTH). Ova funkcija automatskog povratka omogućava Mavico 3 Pro da automatski odredi sigurnu i efikasnu rutu leta natrag do svoje početne točke. Kombinacijom prednosti naprednog RTH i tradicionalnog RTH, Mavic 3 Pro može lako zaobići prepreke na putu RTH.

 

Inteligentna kreacija, beskrajna inspiracija - FocusTrack

Kamera Hasselblad i srednje tele kamera Mavic 3 Pro podržavaju FocusTrack, koji uključuje ActiveTrack 5.0, Spotlight i Point of Interest, omogućujući stabilno praćenje snimaka u više smjerova.

 

MasterShots

Dodirnite da biste omogućili MasterShots i Mavic 3 Pro će automatski snimati, uređivati, dodavati zvučne zapise i nakon toga generirati bioskopske snimke.

 

QuickShots

QuickShots omogućuje Mavic 3 Pro da izvodi različite pokrete kamere kao što su Dronie, Rocket, Circle i Helix.

 

Panorama

Mavic 3 Pro može direktno složiti panoramsku fotografiju od 100 MP bez gubitaka kako bi snimio pejzaž koji oduzima dah.

 

Brzi prijenos velike brzine

Brzo prenesite fotografije i videozapise na svoj pametni telefon bez povezivanja daljinskog upravljača.

 

LightCut

Bežično povežite Mavic 3 Pro sa aplikacijom LightCut na svom telefonu za brzi pregled klipova i uređivanje jednim dodirom zasnovano na veštačkoj inteligenciji bez preuzimanja snimaka, štedeći skladište na telefonu. Isprobajte šablone napravljene posebno za MasterShots i bez napora kreirajte nevjerovatne video snimke iz zraka koji impresioniraju i izazivaju strahopoštovanje.

 

 


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača



Više detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Specifikacije

Performanse

 

Maksimalna težina pri poletanju

2,1 lb / 958 g

Maksimalna horizontalna brzina

47,0 mph / 21 m/s

Maksimalna brzina uspona

17,9 mph / 8 m/s

Maksimalna brzina spuštanja

13,4 mph / 6 m/s

Maksimalna otpornost na vjetar

26,8 mph / 12 m/s

Flight Ceiling

3,7 milja / 6000 m

Maksimalno vrijeme leta

43 minuta

Maksimalno vrijeme lebdenja

37 minuta

Maksimalni ugao nagiba

35°

Preciznost lebdenja

Vision Positioning

 

Vertikalno: ±0,3' / 0,1 m

 

Horizontalno: ±1,0' / 0,3 m

 

GNSS

 

Vertikalno: ±1,6' / 0,5 m

 

Horizontalno: ±1,6' / 0,5 m

Kamera

 

Senzor slike

CMOS tipa 4/3"

Rezolucija senzora

Efektivna: 20 megapiksela (5280 x 3956)

Žižna daljina

24 mm (ekvivalentno 35 mm)

Vidno polje

84°

Maksimalni otvor blende

f/2.8

Minimalni otvor blende

f/11

Minimalna fokusna udaljenost

3,3' / 1 m

ISO osetljivost

Video

 

100 do 12.800

Brzina zatvarača

1/8000 do 8 sekundi

Video Format

5120 x 2700p pri 24/25/30/48/50 fps (MOV/MP4 preko H.264/AVC, H.265/HEVC, MPEG-4)

Podrška za fotografije

DNG / JPEG

 

20 MP (5280 x 3956)

Interna pohrana

8 GB

Utor za medije/memorijsku karticu

Jedan utor: microSD/microSDHC/microSDXC [512 GB maksimalno]

Photo Modes

Auto-exposure Bracketing (AEB), Rafalno snimanje, Interval, Single Shot

Druga kamera

 

Kamera

Senzor slike: 1/1,3" CMOS

 

Efektivni pikseli: 48 MP

 

FOV: 35°

 

Ekvivalent formata: 70 mm

 

Otvor blende: f/2.8

 

Minimalni fokus: 9,8' / 3 m

 

Brzina zatvarača: 1/8000 do 2 sekunde

 

Maksimalna veličina slike: 8064 x 6048

 

Podržani sistem datoteka: exFAT

 

Digitalni zum: 3 do 7x (Normalni video način i način istraživanja)

ISO opseg

(Video, normalan i usporeni snimak): 100-6400 (Normalno), 400-1600 (D-Log), 100-1600 (D-Log M) i 100-1600 (HLG)

 

(noć): 800-12.800 (normalno)

 

(Foto): 100-6400

Still Image

(Pojedinačni snimak): 12 MP ili 48 MP

 

(Rafalno snimanje): 12 MP ili 48 MP, 3/5/7 okvira

 

(Automatsko podešavanje ekspozicije): 12 MP ili 48 MP, 3/5 kadrova pri koraku od 0,7 EV

 

(Timed, 12 MP): 2, 3, 5, 7, 10, 15, 20, 30, 60 sekundi

 

(Timed, 48 MP): 7, 10, 15, 20, 30, 60 sekundi

 

Format fotografije: JPEG, DNG (RAW)

Video Rezolucija

Apple ProRes 422 HQ, 422 i 422 LT

 

(4K): 3840 × 2160 pri 24, 25, 30, 48, 50, 60 fps, H.264/H.265

 

(4K): 3840 × 2160 pri 24, 25, 30, 48, 50, 60 fps

 

(FHD): 1920 × 1080 pri 24, 25, 30, 48, 50, 60 fps

 

Video format: MP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265), MOV (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT)

Video Bitrates

Maks (H.264/H.265): 200 Mb/s

 

Max (Apple ProRes 422 HQ): 3772 Mb/s

 

Maks (Apple ProRes 422): 2514 Mb/s

 

Max (Apple ProRes 422 LT): 1750 Mb/s

Režimi boja

Normalno: 10-bitni 4:2:2 (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT)

Normalno: 8-bitni 4:2:0 (H.264/H.265)

HLG/D-Log M: 10-bitni 4:2:2 (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT)

HLG/D-Log M: 10-bitni 4:2:0 (H.265)

Dreadlocks

 

Broj osovina

3-os (Pitch (Tilt), Roll, Yaw (Pan))

Rotation Range

Mehanički domet

 

Nagib (nagib): 190° (-140 do 50°) 

 

Roll: 100° (-50 do 50°) 

 

Yaw (Pan): 46° (-23 do 23°) 

 

Kontrolibilni domet

 

Nagib (nagib): 125° (-90 do 35°) 

 

Yaw (Pan): 10° (-5 do 5°) 

Pratite brzinu

100°/s

Sistem kontrole leta

GNSS podrška

GPS, BeiDou, Galileo

Vision/Sensing System

Vision System

Dolje / Gore / Naprijed / Nazad / Lijevo / Desno

Mogućnosti sistema za vid

Naprijed

 

Raspon mjerenja: 1,6 do 65,6' / 0,5 do 20 m

 

Raspon detekcije: 1,6 do 656,2' / 0,5 do 200 m

 

Maksimalna brzina: 33,6 mph / 15 m/s

 

Vidno polje: 90° (horizontalno) / 103° (vertikalno)

 

Nazad

 

Raspon mjerenja: 1,6 do 52,5' / 0,5 do 16 m

 

Maksimalna brzina: 26,8 mph / 12 m/s

 

Vidno polje: 90° (horizontalno) / 103° (vertikalno)

 

Lateralni

 

Raspon mjerenja: 1,6 do 82,0' / 0,5 do 25 m

 

Maksimalna brzina: 33,6 mph / 15 m/s

 

Vidno polje: 90° (horizontalno) / 85° (vertikalno)

 

Gore

 

Raspon mjerenja: 0,7 do 32,8' / 0,2 do 10 m

 

Maksimalna brzina: 13,4 mph / 6 m/s

 

Vidno polje: 100° (vertikalno) / 90° (horizontalno)

 

Dolje

 

Raspon mjerenja: 1,0 do 59,1' / 0,3 do 18 m

 

Maksimalna brzina: 13,4 mph / 6 m/s

 

Vidno polje: 130° (vertikalno) / 160° (horizontalno)

Operativno okruženje

Površina sa jasnim uzorcima na >15 luksa

Potrebna refleksivnost objekta

>20%

Daljinski upravljač / predajnik

Radna frekvencija

2,4 GHz (2,400 do 2,4835)

 

5,8 GHz (5,725 do 5,850)

Maksimalna radna udaljenost

8 km

Snaga predajnika

33 dBm (2,4/5,8 G)

Flight Battery

 

Battery Chemistry

Litijum-jonski

Kapacitet baterije

5000 mAh / 77 Wh

Konfiguracija baterije

4 S / 17,6 V

Temperatura punjenja

41 do 104°F / 5 do 40°C

Težina

0,7 lb / 335,5 g

Punjač

 

AC ulazna snaga

100 do 240 VAC, 50 / 60 Hz na 2 A

Izlazni napon

5 V, 2 A

 

5 V, 5 A

 

9 V, 5 A

 

12 V, 5 A

 

15 V, 4,3 A

 

20 V, 3,25 A

Ocjena snage

65 W

Generale

 

Konfiguracija rotora

4

Radna temperatura

14,0 do 104,0°F / -10,0 do 40,0°C

Ukupne dimenzije

3,9 x 3,8 x 9,1" / 98,0 x 95,4 x 231,1 mm (sklopljen)

 

11,4 x 4,2 x 13,7" / 290,8 x 107,7 x 347,5 mm (rasklopljeno)

Težina

2,1 lb / 958 g

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Dragana Đokić

    " Zadovoljna. <3 Ljubazni, odgovaraju na svaki upit. Kupila sam Lenovo Vibe K 5 i super je. (: "

    Dragana Đokić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Nebojša Orlandić

    " Vrlo profesionalan odnos sa kupcima, tacnost za svaku pohvalu, sve u svemu prepopucujem svima koji zele da budu ispostovani maksimalno. "

    Nebojša Orlandić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Srdjan Grujic

    " Veoma ljubazni, precizni, znaju svoj posao. Povoljne cijene i dobra ponuda. Topla preporuka! "

    Srdjan Grujic
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE